Extra informatie voor onze gasten!

2021 Nationale Camper Rally, editie: Terug naar de kust!

Camperplaats Emmeloord is trotse partner van de Nationale Camper Rally! Deelnemers van de Nationale Camper Rally die bij ons komen overnachten ontvangen een leuk extraatje/korting op hun verblijf!

Camperplaats Emmeloord ligt perfect aan de route en is daarmee aangeduid als ‘tip om te overnachten’! Wij kunnen dan ook niet wachten om deelnemers van dit initiatief te ontvangen en hebben dan ook zelfs een extraatje ter beschikking gesteld in de vorm van een waardebon. Als deelnemers komen overnachten bij onze locatie ontvangen zij gratis stroom!

Tijdens de Nationale Camper Rally volgen deelnemers individueel een, door Camperstop uitgestippelde, route rondom een bepaald thema en doen zij tal van bijzondere locaties aan. Onderweg worden ze hierbij ook uitgedaagd om vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Degene die dit het beste doen, maken ook nog eens kans op te gekke prijzen!

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zal je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

Wil je meer informatie over de Nationale Camper Rally? Kijk dan op https://camperstop.com/nl/ nationale-camper-rally

 


Koopzondagen Emmeloord 2021 (onzeker i.v.m. Corona).

Kijk voor meer informatie op https://www.noordoostpolder.nl/koopzondagen

 

Het is bij ons nu ook mogelijk om uw "grijs" water te lozen.


 

E-mailen
Bellen
Map
Info