Casteleynsweg 1  8305 AN  Emmeloord (NOP Flevoland)
Tel. +31 (0) 527-611114

A6 afslag 15 of 16.  gps coördinaten  52.739812 - 5.772346

website: www.camperplaatsemmeloord.nl
e-mail: info@camperplaatsemmeloord.nl
 

Wij zijn het hele jaar geopend. 

Wij zijn Helma & Joop Baalman en al heel wat jaren enthousiaste camperaars. Het idee om zelf een camperplaats te creëren speelde al een hele tijd. Het kwam er alleen nog niet van.  

Op 11 april 2014 was het dan toch zover. Op onderstaande afbeelding kunt u zien hoe mooi de locatie van onze camperplaats is. Direct gelegen aan natuurgebied "de Casteleynsplas" en dit willen wij graag met u delen.  

Zeer rustig en ideaal gelegen tussen afslag 15 en 16 van de A6. Dus of u nu via de A6 of binnendoor via de polderwegen naar het noorden of zuiden reist, u kunt bij ons even heerlijk tot rust komen of lekker wandelen, zwemmen, fietsen of op loopafstand van de camperplaats heerlijk lunchen/dineren in restaurant "Bij Ons" Wellerwaard. Ook kunt u even een balletje slaan op de op 250 meter gelegen golfbaan. U hoeft er niet eens voor om te rijden.       

Er is op dit moment plek voor 20 campers op het geharde grasveld.  

We heten u van harte welkom en verheugen ons op uw komst!


 


Omdat bij zeer natte grond onze gasten bij de inrit regelmatig problemen hadden met door slippen van de wielen hebben wij vanaf de ingang 200 m2 voorzien van open erf verhardings tegels. De tegels zijn opgevuld en het graszaad is uitgestrooid zodat het er binnenkort weer uitziet als een "gewoon"grasveld. Ook hebben wij het reeds verharde deel van de inrit verhoogd en verbreed waardoor het maken van de bocht nog wat ruimer is. 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info